• Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

ΚΟΚΚΙΝΑ

Σύγκριση Προϊόντων (0)
New
Σαρρης, Malbec, 2019

Σαρρης, Malbec, 2019

rating

14,90€

Χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές οινοποίησης και μια παλιά στροφιλιά, ο Πάνος Σαρρής παρουσιάζει ένα φυσικό Κεφαλλονίτικο κόκκινο κρασί με αρώματα λουλουδιών, κερασιών και άγριας φράουλας,  με καλή οξύτητα και απαλές, ζουμερές τανίνες. Οινοποίηση:Τρύγος με τα χέρια100% αποβοστρύχωση &..

New
Σαρρης, Μεγαλη Πετρα, 2019

Σαρρης, Μεγαλη Πετρα, 2019

rating

20,80€

Από ένα μικρό αμπέλι στα 680 μέτρα στο Φαγιά Αίνου, ο Πάνος Σαρρής παρουσιάζει μία χωρικής οινοποίησης ξηρή Μαυροδάφνη, χωρίς καμία παρέμβαση. Παραδοσιακό πάτημα σταφυλιών, παραμονή για 4 μήνες σε βαρέλι παλαιάς χρήσης, αυτόχθονες ζύμες, αφιλτράριστο, μηδενικά θειώδη. Αρώματα κόκκινων και μαύρων μού..

Vini Viti Vinci, Irancy « Les Mazelots », 2014

rating

39,40€

Ανοιχτό κόκκινο, λίγο ομιχλώδης, με υπέροχη μύτη από κεράσια και άγριες φράουλες, αναζωογονητικά φρέσκα φρούτα με μόνο ένα ίχνος τραγανής τανίνης και "λαμπερή" οξύτητα.Μικρό ιστορικό: Ο Nicolas Vauthier είναι ένας από τους δημιουργούς του διάσημου wine-bar στη Troyes (Τρουά), «Les Crieurs de Vins». ..

Domaine Le Briseau, Patapon, Rouge, 2015

rating

21,00€

Μικρό ιστορικό: Ο Christian Chaussard σπούδασε και στη συνέχεια διδάσκε αμπελουργία και οινολογία, ενώ διαχειριζόταν ένα μικρό κτήμα στο Vouvray που όμως για οικονομικούς λόγους. Όμως όταν γνωρίστηκε με την Nathalie Gaubicher, μια ελβετική ηθοποιό με δίπλωμα οινολόγου και σομελιέ, ξεκίνησαν να ..

Les Bottes Rouges, Pinot Noir La Pepee, 2015

rating

18,10€

Ένα αγνό κρασί με φρουτώδη αρώματα και στόμα από κεράσια με φυτικές νότες που το κάνουν πολύ "εύπεπτο".Μικρό ιστορικό: Ο Jean-Baptiste γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή του Jura και το επάγγελμά του ήταν να δουλεύει με παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Το πάθος του για το κρασί τον οδήγησε να εγγραφ..

Anne and Jean-Francois Ganevat, Y’A Bon The Canon, 2014

rating

24,20€

Αυτό το κρασί έχει μια φινέτσα, η αίσθηση των κόκκινων μούρων και ο "καθαρός" χυμός, και μία "ενέργεια" που μπορεί oi πολλές αυτόχθονες ποικιλίες του Jura μαζί με τo Gamay να έχουν παίξει το ρόλο τους. Μικρό ιστορικό: Αυτή είναι μια συνεργασία μεταξύ των φημισμένων αδελφών καλλιεργητών του Jura..

Azienda Agricola Pian dell’Orino, Brunello di Montalcino, 2011

rating

43,90€

Βαθύ, καθαρό, κομψό, πολύπλοκο, ισορροπημένο και πολύ μακρύ. Εκτός από την αναμενόμενη "ζεστασιά", τον πλούτο και τις γεύσεις του μαύρου κερασιού, του κακάου και της βανίλιας, υπάρχει μια ακαταμάχητη καθαρότητα φρούτων με "λαμπερή" οξύτητα και εξαιρετικά καλοδομημένες τανίνες.Μικρό ιστορικό: Αυτό το..

Dard et Ribo, Crozes Hermitage Rouge, 2015

rating

34,70€

Νεανικό κοκκινο -μωβ χρώμα. Κομψή, όμορφη μύτη με αρώματα βιολέτας, φραγκοστάφυλου και ξύλου. Στο στόμα βατόμουρο, λευκό πιπέρι και άγριο θυμάρι, με μεταξένια ηφή και χυμώδη αίσθηση με απαλές τανίνες.Μικρό ιστορικό: Ο René-Jean Dard και ο François Ribo ξεκίνησαν το κτήμα τους το 1984, που βρίσκεται ..

Domaine Botheland, Brouilly, 2015

rating

24,20€

Φωτίζοντας με λουλούδια και ευαίσθητες νότες κερασιάς, συνδυάζει αριστοτεχνικά μια στρογγυλότητα με όμορφη φρεσκάδα και ένταση. Ενώ αυτό είναι λίγο περισσότερο από οποιαδήποτε άλλα κρασιά της Remi, δείχνει μια σπάνια λιχουδιά που συχνά δεν έχει αποδείξει ο Brouilly.Μικρό ιστορικό: Ο Rémi προέρχεται ..

Εμφάνιση 1 έως 9 από 15 (2 Σελ.)

Latest Testimonials

“Wine is simple. Life is simple. It’s man that complicates, and it’s a shame.”
“Wine is simple. Life is simple. It’s man that complicates, and it’s a shame.” BERNANT NOBLET, CELLAR MASTER, DOMAINE DE LA ROMANE’E CONTI...
“Modern winemaking is a lot about using SO2, controlling fermentation and temperatures. But there is an alternative way, and it is better.”
“Modern winemaking is a lot about using SO2, controlling fermentation and temperatures. But there is an alternative way, and it is better.” DAVID BIRD MW, CHARTERED CHEMIST AND AUTHOR OF “UNDERSTANDING WINE TECHNOLOGY...
“Looking at it under a microscope, natural wine looks like a small universe”
“Looking at it under a microscope, natural wine looks like a small universe” GILLES VERGE’, A NATURAL WINE GROWER IN BURGUNDY, FRANCE...
“Το κρασί είναι που με οδηγεί, το άγριο κρασί που κάνει και τον σοφότερο άνδρα να τραγουδάει φωναχτά,... ακόμα τον προκαλεί να πει ιστορίες που καλύτερα να μην λεχθούν.”
“Το κρασί είναι που με οδηγεί, το άγριο κρασί που κάνει και τον σοφότερο άνδρα να τραγουδάει φωναχτά,... ακόμα τον προκαλεί να πει ιστορίες που καλύτερα να μην λεχθούν.” ΟΜΗΡΟΣ, ΟΔΥΣΣΕΙΑ...