• Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Λευκα

Σύγκριση Προϊόντων (0)

Sarris, Robola of Kefalonia, 2016

rating

19,40€

Μία εξαιρετική ρομπόλα του 2016 που αξίζει να δοκιμάσετε!Οινοποίηση:Τρύγος με τα χέρια100 % αποβοστρύχωσηπίεση σε πνευματικό πιεστήριοΆγρια ζύμωσηΖύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενέςΩρίμανση σε ανοξείδωτες δεξαμενέςΧωρίς σταθεροποίησηΑφιλτράριστοΠοικιλία: Ρόμπόλα ΚεφαλονιάςΌνομα κρασιού: Sarris..

New
Sarris, Robola of Kefalonia, 2017

Sarris, Robola of Kefalonia, 2017

rating

11,30€

Μία εξαιρετική ρομπόλα από ορεινούς αμπελώνες της Κεφαλονιάς.Οινοποίηση:Τρύγος με τα χέρια50 % αποβοστρύχωση - 50% εκχείληση "whole bunch" για 4 ημέρεςΠίεση σε οριζόντιο πιεστήριοΆγρια ζύμωσηΖύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές και δρύινα βαρέλια 2 τόνωνΜηλογαλακτική ζύμωσηΩρίμανση σε ανοξείδωτες δεξαμεν..

New
Domaine Ligas, Kydonitsa Amphora, 2016

Domaine Ligas, Kydonitsa Amphora, 2016

rating

19,90€

Ένα ελληνικό φυσικό κρασί φτιαγμένο σε αμφορά. Οινοποίηση:τρύγος με τα χέριαελαφριές πιέσεις στο σταφύλιζύμωση σε άγριες ζύμεςωρίμανση μηλογαλακτηκή ζύμωσηελαφρύ φιλτράρισμαχωρίς σταθεροποίησηΠοικιλία: 100% ΚυδωνίτσαΌνομα κρασιού: GAIA PELLA AMPHORAΌνομα κτήματος: Κτήμα Λίγα..

New
Domaine Ligas, Kydonitsa Barrique, 2016

Domaine Ligas, Kydonitsa Barrique, 2016

rating

18,90€

Έντονη μύτη με αρώματα από γλυκό κυδώνι, περγαμόντο και ξηρών καρπών.  Μέτρια οξύτητα και γεμάτο σώμα με μακρά επίγευση.Οινοποίηση:τρύγος με τα χέριαελαφριές πιέσεις στο σταφύλιζύμωση και ωρίμανση σε δρύινα βαρέλιαάγριες ζύμεςμηλογαλακτηκή ζύμωσηαφιλτράριστοχωρίς σταθεροποίησηΠοικιλία: 100..

Azienda Vitivinicola La Stoppa, Malvasia Ageno, 2011

rating

32,70€

Φρέσκα αρώματα με νότες ροδάκινου, γκρέιφρουτ,εσπεριδοειδών ακόμα και φασκόμηλου. Στο στόμα αρωματικό και ισορροπημένο.Μικρό ιστορικό: Το La Stoppa είναι ένα αρχαίο κτήμα. Παλαιότερα άνηκε στon Ageno, έναν ιταλό δικηγόρο και οραματιστή, ο οποίος ήταν ένας από τους πρώτους Ιταλούς που καλλιεργού..

New
Dard et Ribo, Crozes Hermitage Blanc, 2014

Dard et Ribo, Crozes Hermitage Blanc, 2014

rating

37,80€

Αρώματα ανθόμελου, φρεσκάδα με βοτανικό χαρακτήρα μετά από κάποιο διάστημα. Συνεχώς εξελίσσεται, με υπέροχη υφή, εξωτική σαν ώριμου ανανά.Μικρό ιστορικό: Ο René-Jean Dard και ο François Ribo ξεκίνησαν το κτήμα τους το 1984, που βρίσκεται στον πίσω δρόμο του Tain-l'Hermitage. Υπήρχε περίπου το 1HA απ..

New
Domaine Aux Moines,  Le Berceau des Fées, 2015

Domaine Aux Moines, Le Berceau des Fées, 2015

rating

25,60€

Το Berceau des Fees (Το λίκνο των νεράιδων) είναι ένα Chenin από ηφαιστειακά εδάφη με μηδενικά θειώδη. Το κρασί είναι εξαιρετικό και διαπεραστικά αγνό!Μικρό ιστορικό: Η Monique Laroche παράγει κρασιά στο Domaine Aux Moines εδώ και τρεις δεκαετίες, καθοδηγούμενη από τη δική της αποφασιστικότητα να πα..

Domaine Belluard, Vin de Savoie-Ayze Gringet “Les Alpes”, 2014

rating

36,60€

Το φρούτο του είναι κρυστάλινο και η οξύτητα του υπέροχη. Αρώματα λευκών λουλουδιών και γιασεμιού, εσπεριδοειδών με έναν  υπαινιγμό άσπρο ροδάκινο, βιολετί και μια αίσθηση γλυκάνισου στην επίγευση.Μικρό ιστορικό: Οι γονείς του Dominique ήταν αγρότες,και δούλευαν τους οπωρώνες και τα αμπέλια μέχ..

Domaine Berrux, Petit Tetu, Bourgogne Blanc, 2015

rating

28,40€

Ένα τραγανό και φρουτένιο Chardonnay, γεμάτο οξύτητα, ορυκτότητα και μία "αλμυρή" μεταλλικότητα.Μικρό ιστορικό:  Ο Jean-Marie και η γυναίκα του αγόρασαν το πρώτο αμπελοτόπι με Chardonnay στην Βουργουνδία το 2004. Είχαν αποφασίσει να μην νοικιάζουν αμπελοτόπια και να μην αγοράζουν σταφύλια ώστε ..

Εμφάνιση 1 έως 9 από 18 (2 Σελ.)

Latest Testimonials

“Wine is simple. Life is simple. It’s man that complicates, and it’s a shame.”
“Wine is simple. Life is simple. It’s man that complicates, and it’s a shame.” BERNANT NOBLET, CELLAR MASTER, DOMAINE DE LA ROMANE’E CONTI...
“Modern winemaking is a lot about using SO2, controlling fermentation and temperatures. But there is an alternative way, and it is better.”
“Modern winemaking is a lot about using SO2, controlling fermentation and temperatures. But there is an alternative way, and it is better.” DAVID BIRD MW, CHARTERED CHEMIST AND AUTHOR OF “UNDERSTANDING WINE TECHNOLOGY...
“Looking at it under a microscope, natural wine looks like a small universe”
“Looking at it under a microscope, natural wine looks like a small universe” GILLES VERGE’, A NATURAL WINE GROWER IN BURGUNDY, FRANCE...
“Το κρασί είναι που με οδηγεί, το άγριο κρασί που κάνει και τον σοφότερο άνδρα να τραγουδάει φωναχτά,... ακόμα τον προκαλεί να πει ιστορίες που καλύτερα να μην λεχθούν.”
“Το κρασί είναι που με οδηγεί, το άγριο κρασί που κάνει και τον σοφότερο άνδρα να τραγουδάει φωναχτά,... ακόμα τον προκαλεί να πει ιστορίες που καλύτερα να μην λεχθούν.” ΟΜΗΡΟΣ, ΟΔΥΣΣΕΙΑ...
"It’s such arrogance to believe that everything that matters about wine is what we’ve discovered in the last 50 years. What about the previous 4,000?  Was it all rubbish wine?  Of course not!"
"It’s such arrogance to believe that everything that matters about wine is what we’ve discovered in the last 50 years. What about the previous 4,000? Was it all rubbish wine? Of course not!" ERIC NARIOO, LES CAVES DE PYRENNE, LONDON...