• Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Λευκα

Σύγκριση Προϊόντων (0)

Azienda Vitivinicola La Stoppa, Malvasia Ageno, 2011

rating

32,70€

Φρέσκα αρώματα με νότες ροδάκινου, γκρέιφρουτ,εσπεριδοειδών ακόμα και φασκόμηλου. Στο στόμα αρωματικό και ισορροπημένο.Μικρό ιστορικό: Το La Stoppa είναι ένα αρχαίο κτήμα. Παλαιότερα άνηκε στon Ageno, έναν ιταλό δικηγόρο και οραματιστή, ο οποίος ήταν ένας από τους πρώτους Ιταλούς που καλλιεργού..

New
Dard et Ribo, Crozes Hermitage Blanc, 2014

Dard et Ribo, Crozes Hermitage Blanc, 2014

rating

37,80€

Αρώματα ανθόμελου, φρεσκάδα με βοτανικό χαρακτήρα μετά από κάποιο διάστημα. Συνεχώς εξελίσσεται, με υπέροχη υφή, εξωτική σαν ώριμου ανανά.Μικρό ιστορικό: Ο René-Jean Dard και ο François Ribo ξεκίνησαν το κτήμα τους το 1984, που βρίσκεται στον πίσω δρόμο του Tain-l'Hermitage. Υπήρχε περίπου το 1HA απ..

Degli Ulivi, Belloti Bianco, 2015

rating

16,20€

Tο χρώμα κίτρινο και η μύτη αρχικά να θυμίζει κείκ βουτύρου, με ξηρούς καρπούς και εσπεριδοειδή. Όμως όταν αεριστεί, το κρασί έχει ένα εκπληκτικό λουλουδάτοχαρακτήρα, σχεδόν σαν κρίνα, με ξηρό μπαχαρικό, κυδώνι, καρύδια και ενδιαφέρουσες νότες από αρώματα τύπου Jura με βουτυράτη επίγευση.Μικρό ιστορ..

New
Domaine Aux Moines,  Le Berceau des Fées, 2015

Domaine Aux Moines, Le Berceau des Fées, 2015

rating

25,60€

Το Berceau des Fees (Το λίκνο των νεράιδων) είναι ένα Chenin από ηφαιστειακά εδάφη με μηδενικά θειώδη. Το κρασί είναι εξαιρετικό και διαπεραστικά αγνό!Μικρό ιστορικό: Η Monique Laroche παράγει κρασιά στο Domaine Aux Moines εδώ και τρεις δεκαετίες, καθοδηγούμενη από τη δική της αποφασιστικότητα να πα..

Domaine Belluard, Vin de Savoie-Ayze Gringet “Les Alpes”, 2014

rating

36,60€

Το φρούτο του είναι κρυστάλινο και η οξύτητα του υπέροχη. Αρώματα λευκών λουλουδιών και γιασεμιού, εσπεριδοειδών με έναν  υπαινιγμό άσπρο ροδάκινο, βιολετί και μια αίσθηση γλυκάνισου στην επίγευση.Μικρό ιστορικό: Οι γονείς του Dominique ήταν αγρότες,και δούλευαν τους οπωρώνες και τα αμπέλια μέχ..

New
Domaine Berrux, Petit Tetu, Bourgogne Blanc, 2015

Domaine Berrux, Petit Tetu, Bourgogne Blanc, 2015

rating

28,40€

Ένα τραγανό και φρουτένιο Chardonnay, γεμάτο οξύτητα, ορυκτότητα και μία "αλμυρή" μεταλλικότητα.Μικρό ιστορικό:  Ο Jean-Marie και η γυναίκα του αγόρασαν το πρώτο αμπελοτόπι με Chardonnay στην Βουργουνδία το 2004. Είχαν αποφασίσει να μην νοικιάζουν αμπελοτόπια και να μην αγοράζουν σταφύλια ώστε ..

Domaine Christian Binner, Riesling K Non Filtre, 2011

rating

24,50€

Ένα χρυσαφί κρασί με άρωμα μήλου και υπέροχη μεταλλικότηταΜικρό ιστορικό: Οινοπαραγωγοί από το 1770, η οικογένεια διαθέτει 11 εκτάρια αμπελώνων, στην πλειοψηφία τους στο Coteaux και στους διάσημους Grands Crus αμπελώνες, του Kaefferkopf, του Schlossberg και του Wineck-Schlossberg.Κλίμα: Η Αλσατία έχ..

New
Domaine de La Borde, Chardonnay Caillot, 2015

Domaine de La Borde, Chardonnay Caillot, 2015

rating

29,80€

Ένα Chardonnay με στυλ Βουργουνδίας αλλά από το Jura! Τα αμπέλια βιολογικής καλλιέργειας σε πλουσιότερα εδάφη εμπλουτίζουν αυτό το κρασί με πυκνότητα - κίτρινα φρούτα (βερίκοκο, δαμάσκηνο) με βούτυρο και μπαχαρικά.Μικρό ιστορικό: Ο Julien ήταν παθιασμένος με το κρασί από πολύ νεαρή ηλικία και πάντα ..

Domaine des Cavarodes, Savagnin Ostrea Virgula, 2014

rating

36,70€

Αρώματα αχλαδιού, βερίκοκου και μπαχαρικών. Γεμάτο στόμα, κομψό και "ρευστό", που ενισχύει όλες τις άλλες γεύσεις. Η αλμύρα και η μεταλλικότητα οδηγούν σε μία μεγάλη επίγευση.Μικρό ιστορικό: Ο Etienne Thiebaud ξεκίνησε το κτήμα του το 2007, αφού εργάστηκε επί σειρά ετών με τους Pascal και Evelyne Cl..

Εμφάνιση 1 έως 9 από 19 (3 Σελ.)

Latest Testimonials

“Wine is simple. Life is simple. It’s man that complicates, and it’s a shame.”
“Wine is simple. Life is simple. It’s man that complicates, and it’s a shame.” BERNANT NOBLET, CELLAR MASTER, DOMAINE DE LA ROMANE’E CONTI...
“Modern winemaking is a lot about using SO2, controlling fermentation and temperatures. But there is an alternative way, and it is better.”
“Modern winemaking is a lot about using SO2, controlling fermentation and temperatures. But there is an alternative way, and it is better.” DAVID BIRD MW, CHARTERED CHEMIST AND AUTHOR OF “UNDERSTANDING WINE TECHNOLOGY...
“Looking at it under a microscope, natural wine looks like a small universe”
“Looking at it under a microscope, natural wine looks like a small universe” GILLES VERGE’, A NATURAL WINE GROWER IN BURGUNDY, FRANCE...
“Το κρασί είναι που με οδηγεί, το άγριο κρασί που κάνει και τον σοφότερο άνδρα να τραγουδάει φωναχτά,... ακόμα τον προκαλεί να πει ιστορίες που καλύτερα να μην λεχθούν.”
“Το κρασί είναι που με οδηγεί, το άγριο κρασί που κάνει και τον σοφότερο άνδρα να τραγουδάει φωναχτά,... ακόμα τον προκαλεί να πει ιστορίες που καλύτερα να μην λεχθούν.” ΟΜΗΡΟΣ, ΟΔΥΣΣΕΙΑ...
"It’s such arrogance to believe that everything that matters about wine is what we’ve discovered in the last 50 years. What about the previous 4,000?  Was it all rubbish wine?  Of course not!"
"It’s such arrogance to believe that everything that matters about wine is what we’ve discovered in the last 50 years. What about the previous 4,000? Was it all rubbish wine? Of course not!" ERIC NARIOO, LES CAVES DE PYRENNE, LONDON...