• Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

ΛΕΥΚΑ

Σύγκριση Προϊόντων (0)
New
Σαρρης, Ρομπολα Κεφαλονιας, 2019

Σαρρης, Ρομπολα Κεφαλονιας, 2019

rating

14,90€

Μία εξαιρετική ρομπόλα από ορεινούς αμπελώνες της Κεφαλονιάς.Οινοποίηση:100% αποβοστρύχωσηΠίεση σε πνευματικό πιεστήριοΆγρια ζύμωσηΖύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενέςΩρίμανση σε ανοξείδωτες δεξαμενές και δρύινα βαρέλια 2 τόνωνΧωρίς σταθεροποίηση ΑφιλτράριστοΧρονιά: 2019Τοποθεσία: Άβυ..

New
Σαρρης, Ungrafted Vines of Robola, 2019

Σαρρης, Ungrafted Vines of Robola, 2019

rating

19,20€

Μία ρομπόλα από ορεινούς αυτόριζους αμπελώνες της Κεφαλονιάς.Οινοποίηση:100 % αποβοστρύχωσηΠίεση σε πνευματικό πιεστήριοΆγρια ζύμωσηΖύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενέςΩρίμανση σε ανοξείδωτες δεξαμενέςΧωρίς σταθεροποίησηΑφιλτράριστοΠοικιλία: Ρόμπόλα ΚεφαλονιάςΧρονιά: 2019Τοποθεσία: Άβυθος,..

Σαρρης, Ρομπολα Κεφαλονιας, 2016

rating

24,40€

Μία εξαιρετική ρομπόλα του 2016 που αξίζει να δοκιμάσετε!Οινοποίηση:Τρύγος με τα χέρια100 % αποβοστρύχωσηπίεση σε πνευματικό πιεστήριοΆγρια ζύμωσηΖύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενέςΩρίμανση σε ανοξείδωτες δεξαμενέςΧωρίς σταθεροποίησηΑφιλτράριστοΠοικιλία: Ρόμπόλα ΚεφαλονιάςΌνομα κρασιού: Sarris..

New
Σαρρης, V for Vostilidi, 2017

Σαρρης, V for Vostilidi, 2017

rating

24,80€

Από την τοπική ποικιλία Βοστιλίδι της Κεφαλονιάς, ένα ιδιαίτερο βαρελάτο κρασί. Οινοποίηση:Τρύγος με τα χέριαΑποβοστρύχωσηΠίεση σε οριζόντιο πιεστήριοΆγρια ζύμωσηΖύμωση σε δρύινο βαρέλι 2 τόνωνΜηλογαλακτική ζύμωσηΩρίμανση σε δρύινο βαρέλι 2 τόνωνΧωρίς σταθεροποίησηΑφιλτράριστοΠοικιλία: Βοσ..

Azienda Vitivinicola La Stoppa, Malvasia Ageno, 2011

rating

32,70€

Φρέσκα αρώματα με νότες ροδάκινου, γκρέιφρουτ,εσπεριδοειδών ακόμα και φασκόμηλου. Στο στόμα αρωματικό και ισορροπημένο.Μικρό ιστορικό: Το La Stoppa είναι ένα αρχαίο κτήμα. Παλαιότερα άνηκε στon Ageno, έναν ιταλό δικηγόρο και οραματιστή, ο οποίος ήταν ένας από τους πρώτους Ιταλούς που καλλιεργού..

Εμφάνιση 1 έως 9 από 17 (2 Σελ.)

Latest Testimonials

“Wine is simple. Life is simple. It’s man that complicates, and it’s a shame.”
“Wine is simple. Life is simple. It’s man that complicates, and it’s a shame.” BERNANT NOBLET, CELLAR MASTER, DOMAINE DE LA ROMANE’E CONTI...
“Modern winemaking is a lot about using SO2, controlling fermentation and temperatures. But there is an alternative way, and it is better.”
“Modern winemaking is a lot about using SO2, controlling fermentation and temperatures. But there is an alternative way, and it is better.” DAVID BIRD MW, CHARTERED CHEMIST AND AUTHOR OF “UNDERSTANDING WINE TECHNOLOGY...
“Looking at it under a microscope, natural wine looks like a small universe”
“Looking at it under a microscope, natural wine looks like a small universe” GILLES VERGE’, A NATURAL WINE GROWER IN BURGUNDY, FRANCE...
“Το κρασί είναι που με οδηγεί, το άγριο κρασί που κάνει και τον σοφότερο άνδρα να τραγουδάει φωναχτά,... ακόμα τον προκαλεί να πει ιστορίες που καλύτερα να μην λεχθούν.”
“Το κρασί είναι που με οδηγεί, το άγριο κρασί που κάνει και τον σοφότερο άνδρα να τραγουδάει φωναχτά,... ακόμα τον προκαλεί να πει ιστορίες που καλύτερα να μην λεχθούν.” ΟΜΗΡΟΣ, ΟΔΥΣΣΕΙΑ...