• Το καλάθι αγορών είναι άδειο!

Vino do Anna - ένα μικρό οινοποιείο στην Έντνα που συναρπάζει
Vino do Anna - ένα μικρό οινοποιείο στην Έντνα που συναρπάζει

ο Vino di Anna παρασκευάζει μια σειρά από φυσικά κρασιά. Οι αμπελώνες καλλιεργούνται βιολογικά και τα σταφύλια συλλέγονται με το χέρι. Τα αμπέλια είναι σε σχήμα alberello (αμπέλια θάμνους) και κυμαίνονται σε ηλικία από 60 έως και 100 ετών. Το Nerello Mascalese είναι η κύρια ποικιλία του κτήματος. Το λευκό τους είναι ένα μείγμα τοπικών ποικιλιών, κυρίως Grecanico και Carricante. Τα κρασιά γίνονται με ελάχιστη παρέμβαση, με φυσικές ζύμες, χωρίς πρόσθετα, χωρίς λεύκανση ή φιλτράρισμα. Χρησιμοποιείται λίγο ή καθόλου θειώδη.
http://www.vinodianna.com/

Latest Testimonials

“Wine is simple. Life is simple. It’s man that complicates, and it’s a shame.”
“Wine is simple. Life is simple. It’s man that complicates, and it’s a shame.” BERNANT NOBLET, CELLAR MASTER, DOMAINE DE LA ROMANE’E CONTI...
“Modern winemaking is a lot about using SO2, controlling fermentation and temperatures. But there is an alternative way, and it is better.”
“Modern winemaking is a lot about using SO2, controlling fermentation and temperatures. But there is an alternative way, and it is better.” DAVID BIRD MW, CHARTERED CHEMIST AND AUTHOR OF “UNDERSTANDING WINE TECHNOLOGY...
“Looking at it under a microscope, natural wine looks like a small universe”
“Looking at it under a microscope, natural wine looks like a small universe” GILLES VERGE’, A NATURAL WINE GROWER IN BURGUNDY, FRANCE...
“Το κρασί είναι που με οδηγεί, το άγριο κρασί που κάνει και τον σοφότερο άνδρα να τραγουδάει φωναχτά,... ακόμα τον προκαλεί να πει ιστορίες που καλύτερα να μην λεχθούν.”
“Το κρασί είναι που με οδηγεί, το άγριο κρασί που κάνει και τον σοφότερο άνδρα να τραγουδάει φωναχτά,... ακόμα τον προκαλεί να πει ιστορίες που καλύτερα να μην λεχθούν.” ΟΜΗΡΟΣ, ΟΔΥΣΣΕΙΑ...
"It’s such arrogance to believe that everything that matters about wine is what we’ve discovered in the last 50 years. What about the previous 4,000?  Was it all rubbish wine?  Of course not!"
"It’s such arrogance to believe that everything that matters about wine is what we’ve discovered in the last 50 years. What about the previous 4,000? Was it all rubbish wine? Of course not!" ERIC NARIOO, LES CAVES DE PYRENNE, LONDON...